W-Platform Logo
Home
Geen preview
Nieuws

Datum

16 november 2022

Veilig mailen via Zivver

Woonbedrijf gaat werken met Zivver. Dit is een applicatie waarmee je per mail veilig informatie uitwisselt. Vrijwel alle zorgorganisaties en steeds meer corporaties werken met deze of een soortgelijke applicatie.

We vinden het belangrijk dat iedereen bij Woonbedrijf zorgvuldig en integer omgaat met elkaar, onze bewoners en samenwerkingspartners. En dus ook met elkaars gegevens. Met Zivver zetten we hierin een belangrijke stap.

Door simpelweg een knopje aan te zetten in Outlook, kan iedereen bij Woonbedrijf op een veilige manier (vertrouwelijke) informatie uitwisselen met bewoners, samenwerkingspartners, sollicitanten en anderen. Denk aan persoonsgegevens, documenten of presentaties.  
Meer informatie vind je op de website van Zivver (link: Slim en Veilig Mailen | Digitale Beveiliging is Nu Eenvoudig (zivver.com)

Vorig artikel in deze editie

Ketensamenwerking in nieuwbouw

Volgend artikel in deze editie

Van de directie


Gerelateerd

Geen preview
nieuws

1 januari

2024

Visueel jaarverslag 2023

We hebben 2023 afgesloten. Het jaar waarin we afscheid namen van Ingrid de Boer als algemeen directeur en Roy Beijnsberger het stokje van haar overnam. Samen zetten we de ingezette koers van Woonbedrijf voort!

Lees artikel

Geen preview
Nieuws

3 oktober

2023

Woonbedrijf en BPD tekenen voor sociale huurwoningen De Caai

Woonbedrijf en BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling tekenden in de overeenkomst voor 71 sociale huurwoningen bij nieuwbouwproject De Caai in Eindhoven. Deze woningen komen op het terrein van de Campina-melkfabriek (op de hoek van de Dirk Boutslaan, Hugo van de Goeslaan en Kanaaldijk Zuid). De bouw start begin 2024.

Lees artikel

Geen preview
nieuws

3 oktober

2023

Zonnepanelen op hoogbouw in Geldrop

Op onze appartementengebouwen aan de hofjes in Geldrop hebben we dit voorjaar zonnepanelen gelegd. Het is voor het eerst dat we dit deden op hoogbouw. We startten met een proef om te kijken of bewoners mee willen doen en hoe het werkt.

Lees artikel

Meer in ons archief

Contact

Stichting Woonbedrijf SWS.Hhvl

Postbus 280, 5600 AG Eindhoven

T 040 243 43 43

E info@wplatform.nl

www.woonbedrijf.com

www.woonbedrijfinbeeld.com

www.werkenbijwoonbedrijf.com

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor samenwerkingspartners van Woonbedrijf! Meld je hieronder aan voor de W Platform nieuwsbrief.

E-mailadres

W-Platform Logo

© Woonbedrijf 2024 | Disclaimer | Privacy | Cookieverklaring