W-Platform Logo
Home
Geen preview
Van de directie

Datum

16 november 2022

Van de directie

#Samen bouwen

Welkom op de nieuwe website van W magazine! We zijn afgestapt van ons oude online magazine, W Special en W Platform. Nu is er één website waarop je alles vindt. Overzichtelijk en met een frisse uitstraling. We horen natuurlijk graag wat je ervan vindt!

Om meteen met de deur in huis te vallen: in april volgend jaar ga ik Woonbedrijf verlaten. Na 17 jaar werken bij Woonbedrijf wil ik de tijd nemen voor andere passies en interesses. Er is nog genoeg waar ik me voor wil inzetten. Dat zal geen vaste baan zijn, maar een combinatie van vrijwilligerswerk, bestuursfuncties en toezichthoudende rollen.

Met veel vertrouwen geef ik straks het stokje van algemeen directeur door aan Roy Beijnsberger, al sinds 2016 directielid bij Woonbedrijf. Maar voor die tijd blijf ik me inzetten voor fijn & ongestoord wonen. Want wonen gaat niet alleen over stenen, maar vooral over mensen.

Veel van onze bewoners hebben het zwaar. Energiearmoede, hoge vaste lasten, inflatie... Mensen kunnen hun rekeningen of zelfs hun boodschappen niet meer betalen. Een enorm probleem, waar we ons bewust van moeten zijn. We ondersteunen waar we kunnen. Door bewoners te adviseren en naar de juiste instantie te verwijzen. Maar ook door te wijzen op de Energiebox of andere energiebesparende maatregelen.

En natuurlijk door te doen waar we van zijn: bouwen, renoveren en verduurzamen. Helaas is dit niet van de een op andere dag gebeurd. Maar met onze samenwerkingspartners maken we flinke slagen. Zodat bewoners fijn, betaalbaar en duurzaam kunnen wonen. Nu en in de toekomst.

Ingrid de Boer
Algemeen directeur Woonbedrijf

Vorig artikel in deze editie

Veilig mailen via Zivver

Volgend artikel in deze editie

Samenwerking met G-cleaning Veldhoven


Gerelateerd

Geen preview
Van de directie

3 oktober

2023

Inclusieve samenwerking

Als woningcorporatie werken we veel met andere partijen samen in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Denk aan aannemers, leveranciers, gemeenten en andere woningcorporaties. Maar we werken ook samen met partijen die níet over de stenen gaan. Zoals de kunst- en cultuursector en het onderwijs.

Lees artikel

Geen preview
Van de directie

30 mei

2023

Samen ondernemen met je ❤

Mijn eerste voorwoord voor W platform. Inmiddels draai ik 2 maanden mee als nieuwe bestuurder. Als directeur heb ik in 7 jaar tijd Woonbedrijf goed leren kennen; de missie en visie, het werkgebied, de collega's en samenwerkingspartners. Dat zorgt voor een vertrouwd gevoel en stevige basis. Als bestuurder wil ik de ingezette lijn bij Woonbedrijf graag vasthouden. Met focus op het waarmaken van verwachtingen, de grote opgaven waar we voor staan en fijn & ongestoord wonen voor onze bewoners.

Lees artikel

Meer in ons archief

Contact

Stichting Woonbedrijf SWS.Hhvl

Postbus 280, 5600 AG Eindhoven

T 040 243 43 43

E info@wplatform.nl

www.woonbedrijf.com

www.woonbedrijfinbeeld.com

www.werkenbijwoonbedrijf.com

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor samenwerkingspartners van Woonbedrijf! Meld je hieronder aan voor de W Platform nieuwsbrief.

E-mailadres

W-Platform Logo

© Woonbedrijf 2024 | Disclaimer | Privacy | Cookieverklaring