W-Platform Logo
Home
Geen preview
Nieuws

Datum

16 november 2022

Samenwerking met G-cleaning Veldhoven

In de nieuwe overnameregeling bij verhuur kan de oude bewoner bepaalde zaken achterlaten voor de nieuwe bewoner (raambekleding, losse vloeren, rolluiken en zonneluifels). Onze vastgoedbeheerder bepaalt welke zaken er achter mogen blijven en onder welke voorwaarden. Wil de nieuwe bewoner deze zaken niet? Dan laten wij ze weghalen door G-Cleaning. De oude bewoner heef er dus geen omkijken meer naar.

2e leven voor spullen

We werkten al langer samen met G-Cleaning. Ze komen snel in actie en proberen de verwijderde spullen een 2e leven te geven. G-cleaning heeft het plan om een site op te richten waar minder bedeelden gratis of tegen een klein bedrag de verwijderde zaken kunnen kopen.

Voordeel voor onze bewoners

De vertrekkende bewoner mag zaken achter laten en hoeft niet op een later moment terug om deze te verwijderen. De nieuwe bewoner hoeft geen nieuwe spullen te kopen. Doordat bijvoorbeeld de vloer al in de woning ligt, kan de nieuwe bewoner snel verhuizen.

Vorig artikel in deze editie

Van de directie

Volgend artikel in deze editie

Mijn Eindhoven: Mieke Verhees


Gerelateerd

Geen preview
nieuws

1 januari

2024

Visueel jaarverslag 2023

We hebben 2023 afgesloten. Het jaar waarin we afscheid namen van Ingrid de Boer als algemeen directeur en Roy Beijnsberger het stokje van haar overnam. Samen zetten we de ingezette koers van Woonbedrijf voort!

Lees artikel

Geen preview
Nieuws

3 oktober

2023

Woonbedrijf en BPD tekenen voor sociale huurwoningen De Caai

Woonbedrijf en BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling tekenden in de overeenkomst voor 71 sociale huurwoningen bij nieuwbouwproject De Caai in Eindhoven. Deze woningen komen op het terrein van de Campina-melkfabriek (op de hoek van de Dirk Boutslaan, Hugo van de Goeslaan en Kanaaldijk Zuid). De bouw start begin 2024.

Lees artikel

Geen preview
nieuws

3 oktober

2023

Zonnepanelen op hoogbouw in Geldrop

Op onze appartementengebouwen aan de hofjes in Geldrop hebben we dit voorjaar zonnepanelen gelegd. Het is voor het eerst dat we dit deden op hoogbouw. We startten met een proef om te kijken of bewoners mee willen doen en hoe het werkt.

Lees artikel

Meer in ons archief

Contact

Stichting Woonbedrijf SWS.Hhvl

Postbus 280, 5600 AG Eindhoven

T 040 243 43 43

E info@wplatform.nl

www.woonbedrijf.com

www.woonbedrijfinbeeld.com

www.werkenbijwoonbedrijf.com

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor samenwerkingspartners van Woonbedrijf! Meld je hieronder aan voor de W Platform nieuwsbrief.

E-mailadres

W-Platform Logo

© Woonbedrijf 2024 | Disclaimer | Privacy | Cookieverklaring