W-Platform Logo
Home
Geen preview
Van de directie

Datum

3 oktober 2023

Inclusieve samenwerking

Als woningcorporatie werken we veel met andere partijen samen in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Denk aan aannemers, leveranciers, gemeenten en andere woningcorporaties. Zo renoveren we met onze 4 co-makers duizenden naoorlogse eengezinswoningen (EGW'60). En maakten we samen met gemeenten en woningcorporaties een plan voor een standaard sociale huurwoning: WoonST. Dit concept passen we nu voor het eerst toe bij nieuwbouw in Veldhoven.

Maar we werken ook samen met partijen die níet over de stenen gaan. Zoals de kunst- en cultuursector en het onderwijs. Zo hebben we al meer dan 20 jaar het Buurtfonds, waarmee we bewoners financieel ondersteunen met buurtinitiatieven. En maken we graag gebruik van de denk- en innovatiekracht van de TU/e. Lees er hier meer over!

En natuurlijk betrekken we bewoners. Zij staan voor ons op nummer 1. Zo hebben we samen met de HvW (Huurders van Woonbedrijf) de ‘Regeling renovatie in bewoonde staat’ opgesteld. Hierin staat hoe we onze bewoners voor, tijdens en na de renovatie informeren. Belangrijk, want een grote renovatie kan veel impact hebben op bewoners.

Lees meer over de bovenstaande en andere onderwerpen in de nieuwste artikelen. Veel leesplezier!

Volgend artikel in deze editie

Kunst, cultuur en onderwijs... ook daar werken we mee samen!


Gerelateerd

Geen preview
Van de directie

30 mei

2023

Samen ondernemen met je ❤

Mijn eerste voorwoord voor W platform. Inmiddels draai ik 2 maanden mee als nieuwe bestuurder. Als directeur heb ik in 7 jaar tijd Woonbedrijf goed leren kennen; de missie en visie, het werkgebied, de collega's en samenwerkingspartners. Dat zorgt voor een vertrouwd gevoel en stevige basis. Als bestuurder wil ik de ingezette lijn bij Woonbedrijf graag vasthouden. Met focus op het waarmaken van verwachtingen, de grote opgaven waar we voor staan en fijn & ongestoord wonen voor onze bewoners.

Lees artikel

Geen preview
Van de directie

16 november

2022

Van de directie

Welkom op de nieuwe website van W magazine! We zijn afgestapt van ons oude online magazine, W Special en W Platform.

Lees artikel

Meer in ons archief

Contact

Stichting Woonbedrijf SWS.Hhvl

Postbus 280, 5600 AG Eindhoven

T 040 243 43 43

E info@wplatform.nl

www.woonbedrijf.com

www.woonbedrijfinbeeld.com

www.werkenbijwoonbedrijf.com

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor samenwerkingspartners van Woonbedrijf! Meld je hieronder aan voor de W Platform nieuwsbrief.

E-mailadres

W-Platform Logo

© Woonbedrijf 2024 | Disclaimer | Privacy | Cookieverklaring