Transformeren

08 oktober 2019
Column/Blog

Transformeren

Bij transformaties kijken we samen met de klant naar de wensen en mogelijkheden van een gebied of gebouw. Deze wensen omzetten naar een realistisch en haalbaar plan is voor ons een mooie uitdaging waarbij wij al onze kennis op een breed vlak kunnen inzetten.

Transformeren van bestaande gebouwen is een van onze specialiteiten. Heel gaaf is het om in bestaande gebouwen de constructie en aanwezige materialen te gebruiken en deze te combineren met de nieuwste technieken en materialen tot een mooi geheel. Bij ieder project lopen we tegen uitdagingen aan, maar dat biedt ook weer kansen die leiden tot de meest verbluffende resultaten. 

Door de transformatie van gebouwen blijft een stukje historie bewaard en worden bestaande gebouwen weer geschikt gemaakt voor de volgende generatie. We zijn er trots op dat we hier gezamenlijk ons steentje aan kunnen bijdragen.

Naast transformeren van bestaande gebouwen werken we ook aan het transformeren van woonwijken, dit door in- of uitbreiding van de wijk. Zo gaan we met Woonbedrijf het gesprek aan om woningen te ontwikkelen en samen tot een goed product te komen, zoals in Drents Dorp Noord waar Woonbedrijf en Stam + de Koning 145 woningen gaan bouwen. Zo creëer je toegevoegde waarde voor de wijk én de toekomstige bewoners. 

In het treintje dat we samen hebben gevormd van ontwikkeling tot realisatie, staan niet altijd de seinen op groen, maar we weten met elkaar toch steeds weer een mooi resultaat te boeken. Daar mogen we trots op zijn. 

Arno van Tilburg
Directeur bouwbedrijf Stam + De Koning

Reactie toevoegen