Privacy en cookies

Een goede samenwerking is belangrijk voor Woonbedrijf. Daarom kunt u er op vertrouwen dat we goed zorgen voor uw privacy op W platform. Op deze pagina leggen we uit hoe we dat doen.

Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG)

Uw privacy is belangrijk voor u, en voor ons. We beschermen uw privacy goed en we werken natuurlijk altijd binnen de kaders van de wet. We houden ons aan de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de Autoriteit Persoonsgegevens houdt hier toezicht op.

Versie 1.0 / april 2018 Stichting Woonbedrijf SWS.Hhvl is als stichting de juridische verwerkingsverantwoordelijke van uw persoonsgegevens.

1. Uw persoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die te herleiden zijn tot één persoon. Bijvoorbeeld uw naam, adres en e-mailadres. Soms verwerken we uw gegevens zo dat u anoniem blijft. Officieel gaat het dan niet meer om persoonsgegevens.

Voor W platform gebruiken we geen persoonsgegevens van u. U kunt zich inschrijven op onze digitale nieuwsbrief. We vragen dan alleen uw e-mailadres.

2. Toestemming en verplichting gebruik persoonsgegevens

Het verwerken van uw gegevens gebeurt op basis van toestemming.

Toestemming W platform nieuwsbrief

Via W platform kunt u zich zelf opgeven voor onze digitale nieuwsbrief. Deze versturen we 2 keer per jaar. Als er bijzonder nieuws is, versturen we soms een extra editie. Alleen als u zich zelf opgeeft, ontvangt u de W platform nieuwsbrief. Onderin de nieuwsbrief staat een linkje waarmee u zich uit kunt schrijven als u geen interesse meer heeft.

3. Delen van gegevens met andere partijen

Voor W platform gebruiken we een aantal softwareprogramma’s en voor W magazine sturen we een adresbestand naar de drukker. De leveranciers en bedrijven zijn juridisch gezien ‘verwerkers’, dus sluiten wij altijd een verwerkersovereenkomst met deze bedrijven waarin we uw privacy meenemen. Verder delen wij uw gegevens niet met anderen.

4. Beveiliging van uw gegevens

U kunt erop vertrouwen dat we uw persoonsgegevens goed beveiligen. We kiezen altijd voor een beveiligingsniveau dat past bij de technische ontwikkeling en de kosten. Zo voorkomen we zo goed als we kunnen dat de verkeerde mensen bij uw gegevens kunnen.

Als we uw gegevens delen met andere organisaties, zorgen we dat ook deze organisaties uw gegevens technisch en organisatorisch goed beschermen.

5. Bewaartermijn van uw gegevens

Uw inschrijving voor onze W platform nieuwsbrief bewaren we zolang u de nieuwsbrief ontvangt. Als u zich uitschrijft, verwijderen we meteen uw gegevens.

6. Uw rechten bij de verwerking van persoonsgegevens

Het is uw recht dat wij uw privacy goed beschermen. Daarnaast heeft u deze rechten:

  • Recht van inzage: u mag de persoonsgegevens inzien die wij van u verwerken.
  • Recht van correctie: als de persoonsgegevens die wij van u verwerken niet kloppen, mag u deze aan laten passen.
  • Recht van verwijdering: als wij uw persoonsgegevens niet meer nodig hebben voor het doel waar we ze voor gevraagd hebben, mag u ons vragen deze te verwijderen. 
  • Recht op beperking: in de periode dat wij uw verzoek rond een van bovenstaande rechten verwerken, heeft u het recht om beperking van het verwerken van gegevens aan te vragen.
  • Recht van dataportabiliteit: u mag ons vragen alle gegevens die wij van u hebben, over te dragen aan een organisatie die u aanwijst..
  • Recht van bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen het gebruik van uw gegevens als wij deze verwerken op basis van gerechtvaardigd belang of algemeen belang. Er wordt dan een belangenafweging gemaakt.

Vraag of klacht over uw privacy

U kunt bij ons een verzoek van inzage of correctie indienen via een formulier. Dit vraagt u aan onze Woonwinkel of telefonisch via 040-243 43 43. Het ingevulde formulier levert u persoonlijk in onze Woonwinkel in, want u moet zich legitimeren. Zo zorgen we ervoor dat uw gegevens in vertrouwde handen blijven.

Als u een andere vraag, klacht of een verzoek heeft over uw privacy, kunt u dat via info@datalekken.com naar ons toesturen. Wij kunnen er dan schriftelijk en gemotiveerd op reageren en we zoeken dan samen een oplossing. Als we er samen niet uitkomen, dan kunt u uw klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

7. Cookies

Op deze website gebruiken we functionele cookies en analytische cookies, geen trackingscookies.

Functionele cookies

Functionele cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt.

Functionele cookies

Doel

Domein

Cookies verdwijnen na

has_js

Controle Javascript

wplatform.nl

Sessie

HSID beveiligen van gegevens google.com 24 maanden
SID beveiligen van gegevens google.com 24 maanden
Consent Cookie statement gstatic.com 20 jaar
Drupal.visitor.mail Identificeren gebruiker wplatform.nl Sessie
Drupal.visitor.name Identificeren gebruiker wplatform.nl 1 dag

 

Analytische cookies

We gebruiken cookies om het bezoek aan deze website te meten via Google Analytics. We meten bijvoorbeeld welke pagina’s u bezoekt en hoe lang u op de website blijft. We gebruiken deze informatie om onze website te verbeteren.

Wij maken gebruik van de optie om het IP-adres van bezoekers anoniem te maken. Hierdoor is het technisch onmogelijk om uw IP-adres te herkennen. Uw websitebezoek is dus altijd anoniem. Google kan de anonieme informatie aan andere partijen doorgeven als Google hier wettelijk toe verplicht wordt of als andere partijen informatie namens Google verwerken.

Analytische cookies

Doel

Domein

Cookies verdwijnen na

_ga

Google Analytics

wplatform.nl

24 maanden

_gid

Google Analytics

wplatform.nl

1 dag

 

Social media cookies

Dankzij deze cookies kunt u de pagina’s op deze website delen via social media.

Social media cookies

Doel

Domein

Cookies verdwijnen na

__cfduid

Delen via social media

addtoany.com

6 maanden

uvc

Delen via social media

addtoany.com

6 maanden

_utma

Delen via social media

static.addtoany.com

24 maanden

_utmb

Delen via social media

static.addtoany.com

1 dag

_utmz

Delen via social media

static.addtoany.com

6 maanden

_utmc

Delen via social media

static.addtoany.com

Sessie

 

 

Websites van derden

Deze privacyverklaring geldt niet voor eventuele websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de manier waarop deze websites omgaan met uw gegevens. Voor de gebruiksvoorwaarden en het privacy- en cookiebeleid van derden verwijzen we u naar de websites van deze organisaties.

Cookies weigeren en verwijderen

Deze website werkt het best als u de cookies accepteert, maar u kunt ze weigeren en verwijderen. Hier leest u hoe u dat doet:

Chrome
Firefox
Internet Explorer
Edge
Safari (iOS)
Safari (macOS)

Installeer hier de Google Analytics Opt-Out Add-On.

8. Contact met Woonbedrijf

Neem gerust contact met ons op als u vragen, opmerkingen of klachten heeft. Dat kan via info@woonbedrijf.com of 040-2 43 43 43.