W-Platform Logo
Home
Geen preview
Van de directie

Datum

28 mei 2024

Samen toegankelijk

Elke dag werken wij aan fijn wonen. Voor onze bewoners én toekomstige bewoners. Dat doen we met heel veel samenwerkingspartners, maar ook met de regionale woningcorporaties onderling. Bas Sievers, bestuurder van Woonpartners in Helmond, zegt het in zijn column mooi: ‘we bewegen steeds meer naar elkaar toe’. Zodat wij en onze dienstverlening toegankelijker worden voor bewoners en woningzoekenden.

Bas noemt als voorbeeld de gestandaardiseerde sociale huurwoning, WoonST. Een succes, want de contracten voor de realisatie van de 1.000e WoonST-woning zijn getekend! Ook noemt hij de doorstroom in woningen, waar we ons gezamenlijk voor inzetten. Via SeniorenPunt helpen we ouderen met al hun vragen over wonen, zorg en welzijn. Er is nu ook zo’n punt in Geldrop: Langer Thuis Wijzer. En in Helmond is er ‘Van groot naar beter’.

Helemaal passend bij het thema ‘toegankelijk’ is stichting Ik Wil. Een plek waar ruim 100 vrijwilligers zich wekelijks inzetten voor buurtgenoten. Zodat ze zich welkom, veilig en thuis voelen. Bestuurder Leyla Kalender vertelt over dit mooie initiatief in de rubriek Mijn Eindhoven.

Ook lees je een artikel over sloop. Een thema dat ons de laatste tijd veel in het lokale nieuws bracht. Al eerder deelden we ons dilemma hierin met bewoners, via ons bewonersblad Buurten. Dat doen we ook graag met jullie.

Je ziet ook hoe we 6 schoollocaties transformeren of hier nieuwbouw plaatsen. Waarbij de transformatie extra bijzonder is. Geweldig hoe hiermee het straatbeeld en de oude elementen in de scholen behouden blijven.

Veel leesplezier!

Vorig artikel in deze editie

Wat lees jij graag op W platform?

Volgend artikel in deze editie

Haven: room to breathe, space to grow


Gerelateerd

Geen preview
Van de directie

3 oktober

2023

Inclusieve samenwerking

Als woningcorporatie werken we veel met andere partijen samen in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Denk aan aannemers, leveranciers, gemeenten en andere woningcorporaties. Maar we werken ook samen met partijen die níet over de stenen gaan. Zoals de kunst- en cultuursector en het onderwijs.

Lees artikel

Geen preview
Van de directie

30 mei

2023

Samen ondernemen met je ❤

Mijn eerste voorwoord voor W platform. Inmiddels draai ik 2 maanden mee als nieuwe bestuurder. Als directeur heb ik in 7 jaar tijd Woonbedrijf goed leren kennen; de missie en visie, het werkgebied, de collega's en samenwerkingspartners. Dat zorgt voor een vertrouwd gevoel en stevige basis. Als bestuurder wil ik de ingezette lijn bij Woonbedrijf graag vasthouden. Met focus op het waarmaken van verwachtingen, de grote opgaven waar we voor staan en fijn & ongestoord wonen voor onze bewoners.

Lees artikel

Geen preview
Van de directie

16 november

2022

Van de directie

Welkom op de nieuwe website van W magazine! We zijn afgestapt van ons oude online magazine, W Special en W Platform.

Lees artikel

Meer in ons archief

Contact

Stichting Woonbedrijf SWS.Hhvl

Postbus 280, 5600 AG Eindhoven

T 040 243 43 43

E info@wplatform.nl

www.woonbedrijf.com

www.woonbedrijfinbeeld.com

www.werkenbijwoonbedrijf.com

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor samenwerkingspartners van Woonbedrijf! Meld je hieronder aan voor de W Platform nieuwsbrief.

E-mailadres

W-Platform Logo

© Woonbedrijf 2024 | Disclaimer | Privacy | Cookieverklaring