W-Platform Logo
Home
Geen preview
Van de directie

Datum

30 mei 2023

Samen ondernemen met je ❤

Mijn eerste voorwoord voor W platform. Inmiddels draai ik 2 maanden mee als nieuwe bestuurder. Als directeur heb ik in 7 jaar tijd Woonbedrijf goed leren kennen; de missie en visie, het werkgebied, de collega's en samenwerkingspartners. Dat zorgt voor een vertrouwd gevoel en stevige basis. Als bestuurder wil ik de ingezette lijn bij Woonbedrijf graag vasthouden. Met focus op het waarmaken van verwachtingen, de grote opgaven waar we voor staan en fijn & ongestoord wonen voor onze bewoners.

Om dit te realiseren, hebben we voldoende en goede medewerkers nodig. Daarom zijn er veel nieuwe gezichten bij Woonbedrijf. Maar ook veel collega's stromen door naar een nieuwe functie. Onze 4 nieuwe managers zijn hier een mooi voorbeeld van. Twee van hen werkten al langer bij Woonbedrijf, twee van hen zijn nieuw. Zij stellen zich graag aan je voor. Net als mijn opvolger, directeur Edwin Dovern. We kijken er naar uit om samen aan de slag te gaan!

Het thema van dit nummer is ‘samen ondernemen met je ❤'. Dit past helemaal bij Woonbedrijf. Samen met anderen werken aan mooie resultaten. Met hart voor onze bewoners en oog voor een fijne woon- en leefomgeving.

Dat laatste doen we niet alleen door woningen te verhuren. We staan voor een inclusieve samenleving, waarin iedereen mee kan doen. Hier dragen we graag aan bij. Dat doen we onder andere door sociaal te ondernemen. Zo zetten we een stap extra voor onze bewoners en (toekomstige) medewerkers. Vooral voor degenen die hierin extra hulp en ondersteuning kunnen gebruiken.

Lees ook over de ontwikkeling van WoensXL, de renovatie van duizenden eengezinswoningen en de Klusbus die door Eindhoven rijdt.

Veel leesplezier!

Volgend artikel in deze editie

Bewoner in beeld: Halima Boutbaik


Gerelateerd

Geen preview
Van de directie

3 oktober

2023

Inclusieve samenwerking

Als woningcorporatie werken we veel met andere partijen samen in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Denk aan aannemers, leveranciers, gemeenten en andere woningcorporaties. Maar we werken ook samen met partijen die níet over de stenen gaan. Zoals de kunst- en cultuursector en het onderwijs.

Lees artikel

Geen preview
Van de directie

16 november

2022

Van de directie

Welkom op de nieuwe website van W magazine! We zijn afgestapt van ons oude online magazine, W Special en W Platform.

Lees artikel

Meer in ons archief

Contact

Stichting Woonbedrijf SWS.Hhvl

Postbus 280, 5600 AG Eindhoven

T 040 243 43 43

E info@wplatform.nl

www.woonbedrijf.com

www.woonbedrijfinbeeld.com

www.werkenbijwoonbedrijf.com

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor samenwerkingspartners van Woonbedrijf! Meld je hieronder aan voor de W Platform nieuwsbrief.

E-mailadres

W-Platform Logo

© Woonbedrijf 2024 | Disclaimer | Privacy | Cookieverklaring