W-Platform Logo
Home
Geen preview
Nieuws

Datum

28 mei 2024

Langer Thuis Wijzer in Geldrop

1 plek voor wonen, zorg en welzijn voor senioren

In Geldrop opende in oktober 2023 in de Weeffabriek de Langer Thuis Wijzer Geldrop-Mierlo. Een plek waar senioren terecht kunnen met vragen over ondersteuning, zorg thuis of verhuizen. Dit steunpunt is elke dinsdagmiddag open van 13.00 tot 16.30 uur.

Medewerkers van Vitalis, Anna Ouderenzorg, gemeente, Wooninc. en Woonbedrijf werken hier samen om de senioren zo goed mogelijk te informeren en adviseren. Door de korte lijntjes is het mogelijk om de vraag van een oudere snel te beantwoorden.

www.langerthuiswijzer-geldropmierlo.nl

Vorig artikel in deze editie

Ontstenen bij mutatie

Volgend artikel in deze editie

Huurverhoging per 1 juli 2024


Gerelateerd

Geen preview
Nieuws

28 mei

2024

Haven: room to breathe, space to grow

Al 2 jaar bouwen Woonbedrijf en Vestide samen met studenten aan het community-gedreven nieuwbouwproject Haven. Ontwerpend onderzoeksbureau cocosmos ondersteunt hierin. Zij betrekken studenten die in Haven gaan wonen bij het ontwerpproces. We vertellen je graag meer over deze unieke manier van het betrekken van bewoners.

Lees artikel

Geen preview
Nieuws

28 mei

2024

1000 WoonST-woningen in regio Eindhoven

In 2020 bundelden 13 woningcorporaties in Zuidoost Brabant en 9 gemeenten uit het Stedelijk Gebied Eindhoven (SGE) hun krachten. Samen maakten we een plan voor de bouw van gestandaardiseerde sociale huurwoningen: WoonST. Het doel? Lagere bouwkosten en een sneller bouwproces.

Lees artikel

Geen preview
Nieuws

28 mei

2024

Ontstenen bij mutatie

Sinds 2023 halen we bij mutatie de helft van de bestrating uit de tuinen van onze woningen, als dat door de bewoner nog niet is gedaan.

Lees artikel

Meer in ons archief

Contact

Stichting Woonbedrijf SWS.Hhvl

Postbus 280, 5600 AG Eindhoven

T 040 243 43 43

E info@wplatform.nl

www.woonbedrijf.com

www.woonbedrijfinbeeld.com

www.werkenbijwoonbedrijf.com

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor samenwerkingspartners van Woonbedrijf! Meld je hieronder aan voor de W Platform nieuwsbrief.

E-mailadres

W-Platform Logo

© Woonbedrijf 2024 | Disclaimer | Privacy | Cookieverklaring