W-Platform Logo
Home
Geen preview
Nieuws

Datum

14 oktober 2021

Voorzitterschap Duurzaamheidspact

Het Duurzaamheidspact is een samenwerking tussen gemeente Eindhoven, de woningcorporaties ‘thuis, Sint Trudo, Wooninc, Woonbedrijf en Platform Eindhovense Klantenraden. Door intensieve samenwerking zetten we snellere en grotere stappen in verduurzaming. Met name in de energietransitie, circulaire economie, groen & biodiversiteit en aandacht voor mensen.

De afgelopen periode was Ingrid de Boer, algemeen directeur/bestuurder van Woonbedrijf, samen voorzitter met wethouder Rik Thijs. Tijdens een webinar van het Duurzaamheidspact droeg Ingrid het voorzitterschap over aan Luc Severijnen van ‘thuis. Samen met Rik Thijs is hij komende periode verantwoordelijk voor het voorzitterschap.

Bekijk het webinar hier terug

Vorig artikel in deze editie

Samenwerken tegen laaggeletterdheid

Volgend artikel in deze editie

Nieuwbouw appartementen Waalre


Gerelateerd

Geen preview
Nieuws

30 mei

2023

Pilot met nieuwe warmtepomp

Samen met onze leverancier Feenstra doen wij een proef met het plaatsen van hoge-temperatuur-warmtepompen. Woonbedrijf is één van de eerste woningcorporaties die deze nieuwe warmtepomp test.

Lees artikel

Geen preview
Nieuws

30 mei

2023

Huurverhoging èn huurverlaging in 2023

Dit jaar mogen we per 1 juli onze huurprijzen verhogen. We verhogen de huur van onze sociale huurwoningen met 2,9%. De huurverhoging voor niet sociale huurwoningen is 4,1%. Sommige bewoners kregen geen huurverhoging, bijvoorbeeld als de huurprijs boven de streefhuur ligt. In april kregen al onze bewoners de huurverhogingsbrief op de mat. Meer informatie over de jaarlijkse huurverhoging vind je op www.woonbedrijf.com/huurverhoging.

Lees artikel

Geen preview
Nieuws

30 mei

2023

Onder de pannen

Bewoners van Woonbedrijf (in Eindhoven) kunnen een kamer verhuren aan ‘economisch daklozen’. Het is legale onderhuur voor alle woon-en inkomenssituaties. Dit landelijk initiatief voorkomt langdurige dakloosheid, bijvoorbeeld in geval van een scheiding of faillissement. Het maakt hierbij niet uit of je een koopwoning hebt of huurt, een inkomen hebt of een uitkering. Het initiatief biedt mensen tijdelijk huisvesting (1 jaar) bij een stadsgenoot. Ze kunnen dan rustig op zoek naar een eigen plek.

Lees artikel

Meer in ons archief

Contact

Stichting Woonbedrijf SWS.Hhvl

Postbus 280, 5600 AG Eindhoven

T 040 243 43 43

E info@wplatform.nl

www.woonbedrijf.com

www.woonbedrijfinbeeld.com

www.werkenbijwoonbedrijf.com

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor samenwerkingspartners van Woonbedrijf! Meld je hieronder aan voor de W Platform nieuwsbrief.

E-mailadres

W-Platform Logo

© Woonbedrijf 2023 | Disclaimer | Privacy en Cookies